Love Islands Job en Esmee door het dolle heen: ‘Het is ongelooflijk’

De twee werden afgelopen zondag bekroond tot winnaars van Love Island 2021.

Gisteravond was het dan ein-de-lijk tijd voor de grote finale van Love Island. Na een aflevering vol romantische terugblikken bleven uiteindelijk Job en Esmee als lucky winners over. “Het is ongelooflijk”, vertellen de twee aan Grazia.

De meeste stemmen

Gisteravond mochten we genieten van de stellen die de finale van Love Island hebben gehaald. Aangezien de kijkers mochten stemmen op hun favoriete koppel, vielen er gedurende de aflevering steeds meer koppels af. Uiteindelijk bleven Donny en Rowenna en Job en Esmee over.

Uit het aantal stemmen bleek uiteindelijk dat Job en Esmee de flinke geldprijs wonnen. Zij mochten vervolgens de ultieme relatietest uitvoeren. Op Love Island draait alles om ware liefde, maar was dat ook hun intentie of kwamen ze stiekem voor het geld? Het bleek al gauw dat de twee het bedrag van 25.000 euro wilden verdelen. En tja, daar keken wij niet raar van op.

Door het dolle heen

Dat de twee samen het winnende koppel van Love Island 2021 zijn geworden, vinden Job en Esmee heel bijzonder. Aan Grazia vertelt het duo dolenthousiast dat ze het niet durfden te dromen. “Ik sta te trillen op mijn benen”, roept Job met een big smile.

De twee kunnen niet wachten om hun love life in Nederland verder voort te zetten. Over een eerste date is zelfs al nagedacht. “Job heeft een hele mooie beamer thuis staan – heb ik gehoord”, roept Esmee. “Dus ik denk dat we thuis even lekker een filmpje gaan kijken.” Waarna Job aanvult: “En we gaan lekker uit eten hoor.” Cute!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws