Dave Roelvink verklapt: ‘We weten de babynaam al’

'Ik was op internet aan het zoeken en ineens popte er een heel mooie naam op', aldus de daddy to be.

Lees ook

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn kunnen niet wachten om hun zoontje in hun armen te sluiten. Hoewel dit nog een paar maandjes zal duren, heeft de daddy to be al wel een prachtige naam uitgekozen voor de baby, zo verklapt hij aan weekblad Weekend.

Emotioneel

Het is een spannende tijd voor Dave Roelvink. Dit jaar wordt hij namelijk voor het eerst vader. Om nog even te ontspannen voor de baby komt, besloot hij samen met zijn vriendin Jazzlyn af te reizen naar het zonnige Marbella. “We waren op babymoon, zoals ze dat ook wel noemen”, vertelt Dave aan het weekblad.

Gelukkig gaat het erg goed met Jazzlyn, die nu zo'n 22 week zwanger is. “Ze heeft niet echt last van kwaaltjes”, weet de daddy to be te vertellen. Hij merkt wel dat de hormonen door haar lijf gieren. “Soms is ze wel chagrijnig en heeft ze van die plotselinge huilbuien.” Of de Roelvink-telg zelf ook zo emotioneel is? “Zelf heb ik nog niet gehuild, ik voel vooral pure blijdschap”, verklapt hij. “Bij de twintigwekenecho had ik echter wel een brok in mijn keel. Dat was het eerste moment dat ik een beetje emotioneel werd doordat ik zijn hartje hoorde, hem zag bewegen, en we te horen kregen dat alles goed is.” Awh!

Babynaam

Nog voordat Dave en Jazzlyn het geslacht van hun kleine spruit wisten, hadden ze al een naam gekozen. “We waren er eigenlijk al heel snel uit, voor zowel een jongen als een meisje”, vertelt Dave. “Ik was op internet aan het zoeken en ineens popte er een heel mooie naam op, met ook nog een mooie betekenis.” Mommy to be Jazzlyn vond de naam ook meteen leuk, aldus de Roelvink-telg.

Ook denkt de knappe dj al een beetje te weten wat voor vader hij gaat worden: overbezorgd. “Ik vrees dat ik dat gevoel pas los kan laten als hij een beetje op eigen benen kan staan. Sinds Jazz zwanger is, ben ik ook wat beschermender geworden, oplettender.”

Bron: Weekend | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook