Cute: Dave Roelvink gaat weer op bezoek bij dakloze Jesse

'Me gabber twee weken niet gezien', laat Dave weten op Instagram.

Dave Roelvink heeft al een tijdje een heel bijzondere vriendschap, namelijk met de dakloze Jesse. De twee kletsen wat af en eerder gaf Dave de man al een heuse make-over, waarbij hij alles uit de kast haalde. Nu de Roelvink-telg terug is van twee weken vakantie, is het dan ook hoog tijd om weer eens met zijn 'gabber' bij te praten.

Me gabber

Op Instagram Stories deelt Dave een video waarin hij naast Jesse zit. “Me gabber twee weken niet gezien”, schrijft hij erbij. “Lang niet gezien, hè?”, begint Dave het gesprek. “Ik ben tien dagen op vakantie geweest. Heb ik een beetje kleur gekregen?”, vraagt hij vervolgens. Waarop Jesse zegt dat hij er goed uitziet en vraagt of hij het naar zijn zin heeft gehad.

“En heb je de buurt nog een beetje onveilig gemaakt?”, vraagt Dave vervolgens aan zijn vriend. “Af en toe”, geeft Jesse toe. Tot slot hebben ze het nog even over het Nederlandse weer. Dat was volgens Jesse de laatste weken prima. “Af en toe is het wel koud, maar over het algemeen heel lekker.” Awh!

Zoontje

Ook Dave mag niet klagen. De Roelvink-telg en zijn vriendin Jazzlyn zijn namelijk in verwachting van een zoontje. Onlangs hadden zij de 20-weken echo, waarop te zien was dat alles heel goed gaat met de kleine knul. Dat de zwangerschap van Jazzlyn goed verloopt is iets waar het tweetal zeker bij stilstaat. “Zo dankbaar“, liet Dave toen weten. “Wat kan het leven mooi zijn.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws