Dave Roelvink kan zijn geluk niet op: ‘Wat kan het leven mooi zijn’

Via Instagram geeft Dave een positieve update over de zwangerschap van vriendin Jazzlyn.

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn leven sinds een tijdje op een roze wolk. Het stel verwacht een kindje en deelt op Instagram regelmatig een update over deze heugelijke gebeurtenis. Zo ook vandaag, want Dave en Jazzlyn hebben zojuist de 20-weken echo gehad.

Dankbaar

Op Instagram deelde Dave vandaag een foto met zijn grote liefde. De twee poseren trots met een foto van de 20-weken echo en lijken hun geluk niet op te kunnen. Dat alles goed zit met de aanstaande baby, blijkt wel uit de beschrijving die Dave bij zijn foto deelt. “20 weken echo gehad en alles is helemaal goed”, begint hij.

Dat de zwangerschap van Jazzlyn goed verloopt is iets waar het tweetal zeker bij stilstaat. “Zo dankbaar”, laat Dave weten. “Wat kan het leven mooi zijn.”

Geslacht kindje

Onlangs deelde Dave via Instagram het geslacht van het aanstaande kindje. Naar eigen zeggen vond Dave het een behoorlijk stressvol moment om erachter te komen wat het geslacht van hun baby is. “Het moment van de waarheid”, deelde de dj in een video op Instagram. “We gaan horen wat het wordt! Wat een stress.”

“Daar is mijn kleintje”, zegt Dave blij als hij vervolgens de echo ziet. Als hij vervolgens te horen krijgt dat hij een zoon krijgt, kan hij zijn geluk niet op. “Rot op!”, schreeuwt Dave dolgelukkig. “Meen je dit?! We krijgen een f*cking zoon! Oh, je weet niet hoe blij ik ben!” Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws