Dave Roelvink en Jazzlyn delen bijzondere babyvideo

Dave maakte onlangs bekend dat hij vader wordt.

Nu Dave Roelvink de wereld heeft laten weten dat hij vader wordt, neemt hij zijn volgers mee naar een bijzondere doktersafspraak.

Hartslag

In een filmpje op Instagram laat Dave zien hoe zijn vriendin Jazzlyn haar prille babybuik ontbloot om met een doppler naar de hartslag van het kindje te luisteren. Een bijzonder moment voor de aanstaande ouders, maar ook veel volgers vinden het ontroerend.

“Kippenvel”, “Mooiste geluid ever” en “Nu rammelen mijn eierstokken weer”, klinkt het in de reacties. Ook wordt er volop geraden naar het geslacht van het kindje op basis van de hartslag. “Nu denk ik dat het een jongen wordt, bij mijn twee jongens was de hartslag ook rond de 140-150”, weet een fan. Terwijl een andere volger met een heel andere theorie komt: “Meisje! Hoge hartslag! Meisjes zitten meestal boven de 140, jongens eronder.”

Wat het echt wordt, horen Dave en Jazzlyn over twee weken, maar op Instagram geeft hij ook daarvan alvast een 'voorproefje'.

Blij babynieuws

Vorige week maakten Dave en zijn jeugdliefde bekend dat ze voor het eerst ouders worden. “Ik word vader! Eindelijk mogen we het vertellen, begin november krijgen we ons eerste kindje”, schreef de dolblije Dave op Instagram bij een serie echo's.

Ook liet hij een filmpje zien van zijn reactie op het goede nieuws. Jazzlyn deelde het op subtiele, maar prachtige wijze met haar lover. Zo had ze een ontbijtje voor Dave klaargemaakt met daarin een speen. Dave, die aanvankelijk niets doorhad, begint van oor tot oor te stralen wanneer hij de ontdekking in zijn yoghurt doet en is dan even sprakeloos.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws