Laura Ponticorvo over moeilijk zwangerschapstraject: ‘Veel teleurstellingen’

Het was niet gemakkelijk om zwanger te raken, zo vertelt de influencer.

Dat Laura Ponticorvo en hubby Ryan Rijger in verwachting zijn van een kindje, zal je niet ontgaan zijn. Een droom die uitkomt voor de lovebirds. Gemakkelijk was het namelijk niet om zwanger te raken.

Angst en onzekerheid

Laura Ponticorvo en Ryan Rijger zitten op een grote, roze wolk door de zwangerschap. “We zijn echt superblij. Echt dolgelukkig en zo ontzettend dankbaar”, liet ze eerder weten. De twee zijn éxtra blij, doordat de zwangerschap zeker niet vanzelfsprekend was.

“In de periode dat je erachter komt dat je niet zo makkelijk zwanger raakt, heb je te maken met veel teleurstellingen”, vertelt Laura openhartig aan RTL Boulevard. “Bij mij kwam een stukje angst en onzekerheid kijken, omdat ik natuurlijk ook niet meer de allerjongste ben”, aldus de 35-jarige influencer.

Zwangerschapstraject

Laura vertelt dat haar man, Ryan, al drie kinderen heeft. “Bij hem zit het goed”, weet ze dan ook. “En dan kreeg ik toch die angst, misschien zit er iets niet goed bij mij. Vanaf dat moment hebben we besloten het ziekenhuis binnen te stappen en het traject te beginnen om te kijken waar het eventueel misgaat bij ons”, gaat de influencer verder. “En ja, nu zijn we hier. En is het toch gelukt, gelukkig”, aldus de mommy to be.

Onlangs maakten Laura en Ryan het geslacht van hun baby bekend in een prachtige video op Instagram. Het wordt een – tromgeroffel – baby girl! “Wij hebben ons laten verrassen tot dit moment en ik had nooit verwacht dat ik het zo spannend zou vinden. De adrenaline gierde door mijn lijf terwijl zowel een jongetje als een meisje natuurlijk fantastisch en gewild is”, schreef de influencer bij de prachtige gender reveal video. “Het feit dat we blessed zijn met een wondertje is het meest magische van alles en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ons baby'tje gezond is.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws