Iconisch: Clueless’ Alicia Silverstone maakt eerste TikTok

Dat doet ze natuurlijk helemaal in Clueless-stijl.

Het is nog steeds een all-time favourite van ons: de film Clueless. Als kind zwijmelden we al weg bij de geruite blazers en hilarische opmerkingen van Cher Horowitz en Dionne Davenport en dat is anno 2021 niet veel anders. Dat actrice Alicia Silverstone ook nog steeds een plekje voor Cher in haar hart heeft, blijkt wel uit haar allereerste TikTok.

“As if”

Denk je aan Clueless, dan denk je aan de welbekende uitspraak van Cher: “Ugh, as if!” Die uitspraak is actrice Alicia Silverstone, die de rol van Cher Horowitz vertolkte, natuurlijk nog niet vergeten. Hoewel het alweer flink wat jaartjes geleden (26 jaar om precies te zijn!) is dat Alicia in de huid van de tiener klom, is ze het zeker nog niet verleerd.

Ugh! As if… I wouldn't join TikTok“, schrijft Alicia bij haar eerste filmpje op het platform. Ze heeft zich – geheel in Clueless-stijl – in een gele, geruite blazer gehuld en voert samen met haar zoontje dé welbekende scène uit. “Ew, get off of me. Ugh, as if”, playbackt ze. Maar eind goed, al goed: aan het eind van het filmpje sluit ze haar zoontje weer in de armen gelukkig.

Iconisch

Menig TikTokker kan maar nauwelijks bevatten dat dé Cher Horowitz aka Alicia Silverstone nu ook op het platform te vinden is. “She's an icon! She's a legend! And she is the moment”, reageert een gebruiker enthousiast. “OMG, mijn leven is compleet nu”, schrijft een ander. Enne, daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Iconisch!

@aliciasilverstone

Ugh! As if… I wouldn’t join TikTok. 😉💛😘 #Clueless #AsIf

♬ Ugh… As if – Alicia Silverstone

Beeld: Clueless | Video: TikTok

Laatste nieuws