Eloise van Oranje strikt moeder voor TikTok-filmpje: ‘Zo moeder, zo dochter’

Wat lijken de twee op elkaar!

Eloise van Oranje timmert naast haar hotelschoolstudie druk aan de weg als influencer. Haar social media staat vol prachtige outfitfoto's, selfies en héél af en toe een glimp van haar royal family. Ook nu weet ze haar moeder, prinses Laurentien, weer te strikken voor een cute filmpje op TikTok.

Zo moeder, zo dochter

Eloise van Oranje is razendpopulair. Inmiddels heeft ze meer dan een kwart miljoen Instagramvolgers verzameld en ook op TikTok is ze de honderdduizend al voorbij. Op social media deelt ze geregeld updates over haar studie, lekkere recepten en haar mooiste vintage vondsten.

Ook op TikTok is Eloise op de hoogte van de allerlaatste trends. De gravinfluencer kon dan ook niet achterblijven toen er een trend rondging waarop een ouder en een kind halverwege de video wisselen. Doordat er een retro-filter over het tweede deel van de video wordt geplaatst, lijkt het net alsof de ouders terug in de tijd gaan en een jongere versie van hunzelf zien. Gelukkig wist Eloise haar moeder te strikken. We zien prinses Laurentien in het begin van het filmpje dan ook playbacken met het nummer Marlboro Nights van Lonely God. Wanneer ze klapt, verschijnt Eloise in beeld. “Zo moeder, zo dochter denk ik”, schrijft Eloise bij het TikTok-filmpje. Dat kun je wel zeggen, want de twee royal ladies lijken als twee druppels water op elkaar.

Reacties

Hoewel Eloise regelmatig het mikpunt is van negatieve reacties, stromen de lieve berichtjes binnen onder haar nieuwste TikTok-video. “Je lijkt echt op je moeder”, laat een volger weten. “Wat een toffe video met je moeder”, schrijft een ander. “Lief dat ze meedoet”, “Zo leuk” en “Allebei zo knap”, valt er verder in de comments te lezen.

@everyprofilenameistaken

like mother, like daughter i guess 💙💙💙 #vintage #transition #foryou #friendsreunion

♬ Marlboro Nights – Lonely God

Beeld: YouTube (Robbert Rodenburg) | Video: TikTok

Laatste nieuws