Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ariana Grande stapt in huwelijksbootje met Dalton Gomez

De zangeres is nu officieel a married woman.

Ariana Grande

Let the wedding bells ring, want Ariana Grande is a married woman. Afgelopen weekend stapte ze na een verloving van vijf maanden in het liefdesbootje met haar grote liefde Dalton Gomez.

Verloving

Het is inmiddels vijf maanden geleden dat Dalton na een relatie van een jaar op één knie ging voor Ariana. Zij deelde het vrolijke nieuws destijds op haar Instagram middels een reeks liefdevolle kiekjes. Eén van die foto's was van een verlovingring met een diamond waar je u tegen zegt. "Forever n then some", schreef ze bij de beelden.

Het lijkt erop dat forever niet snel genoeg kon komen, want afgelopen weekend zijn de twee quarantine lovers – zonder enige aankondiging – in het huwelijksbootje gestapt. Natuurlijk zijn wij réuze benieuwd naar alle details van deze spontane wedding. Wat voor jurk droeg ze? Hoe zat haar haar? Was er een groot feest? Welke celebs stonden er op de guest list? En ga zo maar door.

Wedding bells

Ben je daar nou ook zo benieuwd naar? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Die extravagante witte jurk was er namelijk niet. En een groot feest vol celebrities? Ook niet. Althans, as far as we know. Aan People's Magazine vertelt Ariana's woordvoerder namelijk dat de twee voor een intieme bruiloft hebben gekozen. "Het was klein en intiem. De ruimte was gevuld met blijdschap en liefde. Het stel en hun families kunnen hun geluk niet op", wist de woordvoerder te vertellen.

Wat we wel weten is dat er zo'n twintig gasten aanwezig waren tijdens de intieme wedding ceremony. Wat de bruiloft nog intiemer maakte, is dat het gewoon bij Ariana thuis plaatsvond. Of nou ja, gewoon... In haar villa van zo'n zes miljoen euro in Montecito – met bekende neighbours als Harry en Meghan en Oprah Winfrey. Wij wachten geduldig (oké, ongeduldig) tot we meer details – en hopelijk foto's! – van de wedding krijgen. To be continued...

Misschien ook voor jou:
'Ariana Grande heeft heel groot nieuws!'
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram