doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo ziet de broer van Ferry Doedens eruit

Ferry Doedens spreekt twijfels uit over OnlyFans-carrière

'Wat ben ik in vrédesnaam aan het doen?'
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ferry Doedens

Begin dit jaar was het een hot topic in showbizzland: meerdere media beweerden dat Ferry Doedens actief was op OnlyFans. Inmiddels is het geen geheim meer dat de acteur een goede boterham verdient op het steamy platform. Toch vraagt Ferry zich steeds meer af of dit wel écht is wat-ie wil met zijn leven.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Creatief ondernemen

"Ik ben een persoon op OnlyFans, maar ik ben ook nog gewoon Ferry die acteert en zingt", laat Ferry weten aan Veronica Magazine. Hij vraagt zich dan ook af of die twee werelden naast elkaar kunnen bestaan. Daarnaast draait het op OnlyFans – een website waar creators onder andere erotische foto's en video's kunnen delen – niet alleen maar om het delen van één of twee leuke kiekjes. Creators moeten hun uiterste best doen om een band op te bouwen met hun fans. Ferry ziet dit vooral als creatief ondernemen: "Je moet steeds iets nieuws verzinnen om je fans tevreden te houden."

OnlyFans-carrière

Het is dus flink aanpoten voor de voormalig GTST-acteur. Toch betekent dit niet gelijk dat hij er geen plezier meer in heeft. Maar of het een carrièrepad voor de lange termijn is? Daar is-ie minder zeker van. "In de documentaire (Socials, Seks & Centen van NPO3, red.) zie je duidelijk dat ik het ook allemaal niet precies weet. Hoelang wil ik zo'n account op OnlyFans hebben, wil ik dit eigenlijk wel, ben ik iemand die past op OnlyFans, waarom doe ik dit?"

"In het programma zie je dat ik soms in halve paniek wakker word", gaat Ferry verder. "Omdat ik denk: wat ben ik in vrédesnaam aan het doen?" Toch snapt de acteur dat een rotdag er zo nu en dan bij hoort. Hij heeft gelukkig genoeg lieve mensen om zich heen die hem op zulke momenten gerust kunnen stellen, laat hij weten. "Dat moet ik dan maar accepteren, omarmen en toelaten."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');