Ferry Doedens emotioneel door afscheid GTST

De acteur heeft zijn laatste dag op de set gehad.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ferry

GTST-liefhebbers werden een paar maanden geleden flink overvallen. EndemolShine liet eind juni namelijk weten dat Ferry Doedensalso known as Lucas Sanders – zou gaan stoppen met de soap. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had", liet EndemolShine in een statement weten. Gisteren was het voor Ferry de laatste dag op de set en daar heeft hij het maar moeilijk mee.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vertrek

"Dat was hem dan", schrijft Ferry bij een foto in zijn Instagram Stories. Gisteren was het voor de acteur dan toch echt de laatste keer dat hij in de huid van Lucas Sanders mocht kruipen.

"Bedankt cast en crew voor de geweldige twaalf jaar. Ik ga jullie missen. Dat doe ik nu al", aldus de acteur bij een foto vanuit zijn kleedkamer. Op zijn spiegel hangt een briefje met: 'Bedankt Ferry, we gaan je missen'.

Reden

EndemolShine liet eind juni weten dat Ferry zou gaan stoppen met de soap. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had", aldus EndemolShine destijds in een statement.

Ferry was zo'n twaalf jaar te zien in de soap. Het is nog niet bekend hoe de schrijvers hem uit de serie hebben geschreven en of hij ooit nog terugkeert in een eventuele gastrol.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');