doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ferry Doedens reageert op besluit GTST

Ferry Doedens laat van zich horen: 'Ik heb nog steeds ups & downs'

De acteur was de afgelopen week in Zwitserland te vinden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ferry Doedens

GTST-liefhebbers werden twee weken geleden flink overvallen. Ferry Doedensalso known as Lucas Sanders – werd definitief ontslagen, nadat hij meerdere malen de coronaregels overtrad. De acteur ging na dit besluit op vakantie naar Zwitserland om alles te verwerken. De acteur laat nu weer van zich horen via Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ups & downs

Ferry laat via een Instagram-post weten dat zijn vakantie in Zwitserland hem erg goed heeft gedaan. "Ik ging hier best gespannen heen omdat er veel gebeurd is de afgelopen weken en ik me gewoon echt niet top voelde. Heb nog steeds wel beetje ups & downs maar in m’n hoofd is t gelukkig wat rustiger", vertelt hij.

Verder laat hij weten dat het een verstandige keuze was om wat tijd voor zichzelf te nemen. "Ik heb deze afgelopen week me met fijne mensen omgeven, en ik wil jullie ook bedanken voor alle lieve berichten!", sluit hij zijn bericht af.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Vertrek

Twee weken geleden bracht producent EndemolShine een statement naar buiten over de situatie. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had."

Het negeren van de anderhalve meter afstand heeft de carrière van de acteur niet veel goeds gedaan. "De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen", liet Ferry op Instagram weten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');