Om déze reden draagt Monique Westenberg haar verlovingsring nog steeds

De reden is eigenlijk heel verdrietig.

Lees ook

Dat het officially over is tussen André Hazes en Monique Westenberg, is wel duidelijk. André lijkt inmiddels dolgelukkig te zijn met influencer Sarah van Soelen. Des te groter was de verbazing toen Monique gespot werd met haar verlovingsring om haar ringvinger. Aan Shownieuws vertelt ze waarom ze de ring nog steeds draagt.

Verlovingsring

Monique genoot afgelopen weekend samen met zoontje André jr. en een paar vrienden van een paar dagen weg op de Veluwe. Op Instagram plaatste ze een reeks foto's van het gezellige uitje. Allemaal leuk en aardig al die bomen, paarden en ezels dachten haar volgers, maar hoe zit het met die verlovingsring? Aan haar ringvinger droeg Monique namelijk nog steeds de verlovingsring die ze in december van André kreeg.

Volgers vroegen zich dan ook gelijk af waarom Monique haar verlovingsring nog droeg, terwijl André al moved on is. Shownieuws vertelt hoe het zit. “Ze heeft zo veel dingen aan haar hoofd gehad”, weet Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders. Maarre, dat is niet de enige reden.

Huwelijksaanzoek van André

Er is namelijk nog een reden waarom ze de verlovingsring niet terug in het doosje heeft gestopt. “Ik krijg ongeveer drie huwelijksshows per dag opgevoerd door de kleine André met het doosje van de ring, om mij nog een keer ten huwelijk te vragen, en nog een keer ten huwelijk te vragen”, vertelde Monique namelijk aan Anouk. Awh!

“Dit is de reden daarvan”, aldus Monique. Toch heeft ze het inmiddels wel gehad met alle vragen die ze op haar Instagram krijgt wat betreft haar liefdesleven. “Waar maken we ons allemaal druk over?”, vroeg ze zich af. Zo is het maar net.

Geen verhuizing

Monique hoeft zich de komende tijd gelukkig nog niet druk te maken over een verhuizing voor haar en de kleine Dré. Er gingen geruchten dat de blondine naar Vinkeveen zou verkassen, maar volgens Story mag ze de komende jaren zorgeloos in de familievilla blijven wonen. André zou het namelijk belangrijk vinden dat zijn ex en zijn zoontje het zo makkelijk mogelijk hebben. De kleine Dré zit namelijk in de buurt op school en heeft daar allemaal vriendjes en vriendinnetjes, dus een verhuizing zou allesbehalve fijn zijn.

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook