Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg samen met Roxeanne Hazes op pad 

De twee genoten samen van een fijne dag.

Monique en Roxeanne

Dat Monique Westenberg en André Hazes niet langer een setje zijn, betekent niet dat Monique's band met ex-schoonzusje Roxeanne Hazes is bekoeld. Zo gingen de dames gisteren samen met hun gezin naar de geitenboerderij voor een “fijn dagje.”

Dagje uit

"Op de boerderie", schreef Monique gisteren op Instagram bij een selfie waarop ze samen met zoontje André Jr, Roxeanne, Erik Zwennes en Fender te zien is. Ze zitten met zijn allen tussen de hooibalen en kleine Dré heeft een geitje op zijn schoot. “LOVE YOU“, schrijft Roxeanne enthousiast onder het kiekje.

Ook Roxeanne deelt op haar Instagram wat schattige beelden van het bezoekje aan de geitenboerderij met haar ex-schoonzusje. “Wat een fijn dagje”, schrijft ze bij de filmpjes en foto’s. Te zien is hoe de kleine Fender en Dré de dag van hun leven hebben tussen de geiten. Maar ook ouders Roxeanne, Erik en Monique hebben het overduidelijk naar hun zin. “Zo lekker om tussen de boeren te wonen! Heerlijke dag met jullie”, reageert ex-schoonzus Monique onder de Instagrampost, gevolgd door een hartje.

Positieve reacties

André zette vorige maand een punt achter zijn relatie met Monique, nadat hij haar drie maanden eerder nog ten huwelijk had gevraagd. Niet lang daarna hintte de zanger al op een relatie met influencer Sarah van Soelen, maar hield vol dat ze gewoon vrienden waren. Dinsdagavond kwam dan eindelijk het hoge woord eruit. “Ik ben wel gek op dat meisje“, gaf André toe aan tafel bij Beau.

Het is dan ook ongetwijfeld geen makkelijke situatie voor Monique en Roxeanne. Volgers zijn dan ook onder de indruk van hoe de dames dit oppakken. “Wat leuk dat jullie zo met elkaar omgaan. Supermooi, laat dit nooit door iemand kapot maken. Ze (Fender en André Jr., red.) zijn zulke leuke neefjes van elkaar”, reageert iemand op Roxeannes Instagrampagina. Ook onder de foto van Monique stromen de positieve reacties binnen. “Fijn dat jullie nog contact hebben, zeker voor de kids” en “Heerlijk de neven bij elkaar, ook gezellig voor jullie”, klinkt het in de comments. “Zo waanzinnig mooi om jullie zo samen te zien”, reageert een ander

Misschien ook voor jou:
Monique Westenberg laat van zich horen na breuk André Hazes: 'Ik heb het zwaar'
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress, Instagram