Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridget Maasland doet hilarische onthulling: 'Ik wilde eigenlijk Monique heten'

'Ik durf het bijna niet te zeggen', lacht Bridget.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is onlangs haar eigen podcast Bridget and Friends begonnen. En al in de tweede aflevering komt de presentatrice met een bijzondere onthulling. Ze had namelijk liever een andere naam gehad.

Eigen podcast

Bridget neemt deze podcast samen met haar vriendinnen en RTL Boulevard-collega’s Justine Marcella en Clarice Stenger op. Via Instagram deelde ze alvast een klein stukje van de podcastaflevering. “Ik wilde eigenlijk ook anders heten”, horen we de presentatrice zeggen.

“Ik durf het bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam. Maar ik wilde eigenlijk Monique heten”, onthult ze uiteindelijk. Wij snappen wel dat deze onthulling ietwat pijnlijk is, gezien alle gedoe rondom haar, André Hazes en Monique Westenberg. Justine en Clarice moeten er dan ook erg hard om lachen.

Blij met naam

“Dan had je leven er heel anders uit gezien. Dan was je nu gewoon in de steek gelaten en niet vorig jaar”, grapt Clarice. Waarna het stel vervolgens weer enorm hard moet lachen.

Inmiddels is de droom om ‘Monique’ te heten verleden tijd voor Bridget. “Nu ben ik intens blij dat ik zo’n mooie Engelse naam heb”, besluit ze dan ook. “Ik ben heel blij met mijn naam.”

Misschien ook voor jou:
Bridget Maasland openhartig over de liefde: 'Ik sta daar wel voor open'
Showbizz
  • Bridget and Friends podcast
  • RTL Boulevard, Instagram