doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

EOTBDD's Danny openhartig over heftig motorongeluk

EOTBDD's Keanu over daten in coronatijd: 'Dat kon ik niet laten'

De EOTBDD-deelnemer heeft naar eigen zeggen niet stil gezeten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Keanu

Daten in coronatijd is voor niemand makkelijk, zo ondervond ook EOTBDD's Keanu. In gesprek met Grazia vertelt hij over zijn dateleven in coronatijd. Enne, dat was lang zo slecht nog niet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

'Kon ik niet laten'

Nu we de eerste aflevering van EOTBDD gezien hebben, is één ding wel duidelijk: de acht originals zijn dol op liefde, lust en drama. De eerste twee gegevens, liefde en lust, oefenden de originals ook in Nederland al regelmatig uit. Een wild feestje zat er het afgelopen jaar door corona niet in, maar Keanu zat naar eigen zeggen niet stil.

"Ik hou er gewoon van", vertelt Keanu glimlachend. De original doelt hier duidelijk op een nachtelijk avontuurtje. "Dat kon ik niet laten, dus dat heb ik wel doorgezet in coronatijd. Maar ik heb me wel aan de regels gehouden hoor."

Ouders kijken

Naar eigen zeggen heeft Keanu ontzettend genoten van zijn deelname aan EOTBDD. Dat zijn ouders de afleveringen ook terug kunnen zien, vindt de deelnemer een minder prettig idee.

"Ik denk dat er wel een aantal familieleden van mij gaan kijken, en dat maakt me wel bang. Ik heb liever niet dat ze kijken. Maar aan de andere kant: ik ben wel mezelf gebleven, dus dat moeten ze maar respecteren." Wij zijn benieuwd, Keanu!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');