Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oops: kijker ontdekt pijnlijke fout in tattoo van EOTBDD's Keanu

De tattoo blijkt een hele random betekenis te hebben.

eotdd Keanu

Afgelopen zondag mochten we voor het eerst kennis maken met de acht originals van Ex on the Beach: Double Dutch. Behalve dat kijkers via Twitter lieten weten dat ze enorm genoten van de eerste aflevering, viel er bij een oplettende kijker ook iets anders op. En dat heeft alles te maken met de tattoo van Keanu.

Chinese tekens

In de eerste uitzending wist deelnemer Keanu trots te vertellen over zijn tatoeages. Waaronder een tattoo in het Chinees. Volgens Keanu betekent de tattoo 'liefde', maar volgens een oplettende kijker is hier niets van waar.

Via Instagram kreeg de roddelsite Verraderlijk een berichtje met hierin de juiste betekenis van de tattoo. "Er viel iets op waar ik om moest lachen", begint de anonieme bron. "Keanu heeft een tattoo op zijn borst waarvan hij claimt dat er 'liefde' staat, maar er staat letterlijk 'brief' in het Chinees."

Klein foutje

De anonieme bron sluit het bericht af met een foto van zowel de tattoo als het Chinese teken in Google Translate. En jawel, hier wordt inderdaad duidelijk dat Keanu 'brief' op z'n borst heeft getatoeëerd. Foutje, bedankt!

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag EOTBDD's Shani er met rood haar uit
Showbizz
  • Verraderlijk
  • MTV