André Hazes en Sarah van Soelen hebben hun ‘soulmate’ gevonden

De lovebirds hinten erop dat ze wel eens zielsverwanten kunnen zijn.

Lees ook

André Hazes en Sarah van Soelen blinken er in uit: niet direct toegeven dat je een relatie hebt, maar tóch genoeg subtiele hints de wereld insturen om het nieuws te bevestigen. De twee delen nu twee veelzeggende kiekjes op Instagram.

Soulmates

André vertoeft momenteel op het zonovergoten Ibiza voor een werktrip en is dus duizenden kilometers verwijderd van zijn nieuwe liefde. Toch houdt zelfs die fysieke afstand de twee niet uit elkaar. Op Instagram laten de lovebirds maar al te graag zien hoeveel ze voor elkaar betekenen.

Nadat André een foto van Elvis Presley en Priscilla Presley op zijn Instagram Stories plaatste met daarbij de tekst “Always on my mind”, plaatste Sarah ook een foto van de twee iconen. “Soulmates“, schreef ze daarbij. Het duurde niet lang, of de zanger plaatste ook dát kiekje op zijn Stories, met – jawel – precies dezelfde tekst: “Soulmates.” De twee hoeven niet veel te zeggen, maar het is maar al te duidelijk waar ze op hinten.

Snelle ontwikkeling

De volkszanger heeft in relatief korte tijd duidelijk een heel intense relatie met de knappe blondine opgebouwd. Nog geen maand na zijn relatiebreuk met Monique Westenberg lijkt hij zijn zielsverwant te hebben gevonden. Onlangs maakte hij aan tafel bij Beau bekend “gek te zijn op dat meisje”. Al snel vond André dat-ie te veel erover had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Contact met Monique

Hoewel het ongetwijfeld moeilijk voor Monique is om André zo snel na de relatiebreuk gelukkig te zien met een andere vrouw, verloopt het contact tussen de twee volgens de zanger ‘heel goed’. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden”, liet André eerder al weten. Op Tweede Paasdag was de volkszanger dan ook welkom bij Monique thuis om eieren te schilderen met zoontje Dré.

Bekijk het Instagramverhaal van André en Sarah *HIER*

Bron: Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook