Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ook Sarah van Soelen hint op relatie met André Hazes

De influencer deelt een geheimzinnige post op Instagram.

Sarah van Soelen André Hazes

Afgelopen dinsdagavond klapte André Hazes tijdens de uitzending van Beau uit de school over zijn liefde voor Sarah van Soelen. Inmiddels laat ook Sarah van zich horen via Instagram.

'Gek op dat meisje'

Afgelopen week schoof André aan tafel bij host Beau van Erven Dorens. De twee spraken over het afgelopen paasweekend, toen de zanger het wel erg gezellig had bij de familie van Soelen. André deelde een foto met de vader van Sarah op Instagram, waarna Beau vroeg of dit nou een ‘heel goede vriend’ of zijn ‘schoonvader’ is. Hierop antwoordde de zanger in eerste instantie dat het een heel goede vriend is. “En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja”, voegde hij daar snel aan toe.

Het lijkt er dus op dat het serieus is tussen André en Sarah, zo voelde ook Beau aan. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vroeg hij. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf André vervolgens toe. Al snel vond de zanger dat-ie te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Reactie Sarah

Inmiddels lijkt het erop dat ook Sarah herself de liefde voor André bevestigt. Hoewel de influencer nog niet openhartig over de zanger gesproken heeft, deelt ze een alleszeggend hartje via Instagram Stories.

Ook reageerde ze onder de foto van André en haar vader met een rood hartje, waaruit blijkt dat de influencer veel liefde heeft voor deze twee mannen. Uhm, kunnen we er nu vanuit gaan dat het Instagram official is tussen het tweetal? Wij vinden – bijna – van wel.

Je bekijkt de foto Instagram Stories van Sarah *HIER*.

Misschien ook voor jou:
André Hazes vierde Pasen met Sarah van Soelen en Monique Westenberg
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram