Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rachel Hazes over Sarah van Soelen: 'Ik vind haar helemaal leuk'

Rachel heeft Sarah in ieder geval goedgekeurd.

Rachel Hazes

Onmiddellijk na zijn breuk met Monique Westenberg, hintte André Hazes er al op dat er mogelijk meer zou kunnen groeien uit zijn friendship met influencer Sarah van Soelen. Moeder Rachel Hazes lijkt dat in ieder geval wel prima te vinden. "Ik vind haar helemaal leuk", zo liet ze tegenover Shownieuws weten.

Ontmoeting

Dat André regelmatig bij de familie Soelen over de vloer kwam is geen geheim meer, maar andersom liet dat nog even op zich wachten. Tot nu, want Rachel vertelt dat ze Sarah onlangs heeft ontmoet. "Ik heb onlangs haar en haar familie ontmoet", aldus Rachel tegen Shownieuws.

"Ik vind haar helemaal leuk. Ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen", gaat ze verder.

Selfie

Rachel lijkt een eventuele relatie tussen Sarah en haar zoon dus wel te zien zitten. "Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar dat is niet aan mij om te bepalen", aldus Rachel.

André wil echter nog geen woord kwijt over wat er nou precies speelt tussen hem en Sarah. Er verscheen onlangs wel een eerste selfie van de twee samen, waar ze nogal intiem opstonden. Hmm... to be continued.

Showbizz
  • Superguide, Shownieuws
  • Brunopress