Realityserie Viktor Verhulst vanaf déze datum in Nederland te zien

De familie Verhulst verschijnt ook eindelijk in Nederland op de buis.

We kennen Viktor Verhulst van zijn rol als presentator in Love Island. Ook werd gisteren bekend gemaakt dat de presentator het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat presenteren. Dat Viktor ook een eigen realityserie heeft, daar zijn vooral zijn Belgische fans van op de hoogte.

De Verhulstjes

Samen met zijn vader Gert Verhulst, moeder Ellen en zus Marie is Viktor te zien in de realityserie De Verhulstjes. In België is de spraakmakende familie al een groot succes en genieten flink wat mensen van alle avonturen van de familie Verhulst.

Tot op heden was het tv-programma nog niet in Nederland te zien, maar daar lijkt verandering in te komen. “De Verhulstjes gaan internationaal. Op algemeen verzoek vanaf 1 mei in Nederland te zien op RTL en Videoland!”, deelt de familie op Instagram.

Eigen vlog

Het idee van een eigen realityserie ontstond na het succes van Viktor Vlogdown, het YouTube-format van Viktor. Hierin nam hij zijn fans mee tijdens zijn lockdown. Zo liet hij beelden van zijn familie zien en bakte hij een taart voor zijn hond. Het duurde vervolgens niet lang tot de familie Verhulst een eigen tv-programma kreeg.

Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS België, vertelde destijds over de vlogs van Viktor: “De invulling bleef grappig eenvoudig: een taart bakken voor een jarige hond, een spelletje spelen, een lockdownbaard of een garnalenpelwedstrijd. Het was de eerste keer dat we de familie van zo dichtbij konden volgen.” Van het programma De Verhulstjes wilde ze een volwaardig programma maken. “Een bijzondere bubbel met heel gewone bezigheden.”

Je bekijkt De Verhulstjes vanaf 1 mei op Videoland.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Verhulstjes

Laatste nieuws