Berichtje! Viktor Verhulst bevestigt relatie met prachtige foto op Instagram

Love is in the air.

Viktor Verhulst gaat niet langer single door het leven. Geruchten deden al een tijdje de ronde dat de Love Island-presentator een relatie heeft met Sarah Puttemans, maar gisteren maakte Viktor zijn relatie zelf dan eindelijk Instagram official.

Relatie

Een bron die dichtbij de familie Verhulst staat klapte begin februari al uit de school over het liefdesleven van Viktor. Zo vertelde de insider aan Dag Allemaal dat de Love Island-presentator niet meer single door het leven gaat. Hoewel Viktor hier nog niet bevestigend op had gereageerd, deed zijn vader Gert dat wel.

De presentator liet weten dat zijn zoon inderdaad een nieuwe relatie heeft en dat ze “een heel leuke meid is”, zo vertelde hij aan Showniews. “We zijn supertevreden.”

Officieel

Viktor liet zich gisteren dan voor het eerst uit over zijn kersverse relatie middels een prachtige foto op Instagram. Zo deelde hij een zoet kiekje van hem en zijn lief Sarah. In de caption plaatste hij een alleszeggend hartje.

Naar verluidt kennen Sarah en Viktor elkaar al een tijdje. Hoewel Viktor meteen gecharmeerd was van Sarah, was zij niet meteen head over heels. De Love Island-presentator zou dan ook veel moeite hebben gedaan om Sarahs hart te veroveren. Eind goed, al goed!

Beeld: Love Island: Aftersun, Instagram

Laatste nieuws