Viktor Verhulst krijgt eigen realityshow

In dit nieuwe tv-programma geeft de familie Verhulst een kijkje in hun leven.

Tijdens Love Island kregen we maar een kleine glimp van presentator Viktor Verhulst. Kon jij echter geen genoeg krijgen van zijn knappe kop? Dan is er goed nieuws. Viktor krijgt namelijk samen met zijn familie een heuse realityshow.

De Verhulstjes

Onder de noemer De Verhulstjes gaat de familie Verhulst ons meenemen in hun dagelijks leven. Vader Gert Verhulst, zoon Viktor en de rest van het gezin worden door een compleet camerateam gevolgd.

Het idee ontstond na het succes van Viktor Vlogdown, het YouTube-format van Viktor. Hierin nam hij zijn fans mee tijdens zijn lockdown. Zo liet hij beelden van zijn familie zien en bakte hij een taart voor zijn hond.

Belgische zender

Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS België, vertelt kort over het realityprogramma van de familie. “De invulling bleef grappig eenvoudig: een taart bakken voor een jarige hond, een spelletje spelen, een lockdownbaard of een garnalenpelwedstrijd.”

“Maar het was wel de eerste keer dat we de familie van zo dichtbij konden volgen. Met De Verhulstjes gaan we nu voor een volwaardig programma bij de familie thuis. Een bijzondere bubbel met heel gewone bezigheden.”

Vooralsnog wordt het programma op de Belgische zender VIER uitgezonden. Of het ook in Nederland te zien is? Dat is helaas nog niet bekend.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws