Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viktor Verhulst doet boekje open over waarom hij nog vrijgezel is

De Love Island-presentator vertelt dat hij niet van daten houdt.

Viktor Verhulst

Viktor Verhulst had ruim twee jaar lang een relatie met K3-zangeres Marthe de Pillecyn. Na hun breuk in 2018 heeft Viktor geen nieuwe liefde gehad. In Love Island: Aftersun vertelt Viktor waar dat aan kan liggen.

Daten

In de allereerste aflevering van Love Island: Aftersun praten presentatoren Viktor en Holly Mae Brood met nieuwkomer Filip, die helemaal klaar is om het singleleven vaarwel te kussen.

Niet alleen de relatiestatus van Filip wordt besproken, ook Viktor wordt even aan de tand gevoeld over zijn love life. Het lijkt er echter op dat de presentator niet bepaald staat te springen om weer in de datingpool te duiken. Zo laat hij aan Holly Mae weten dat hij echt een hekel heeft aan daten.

Ook doet Viktor uit de doeken dat hij nooit zo goed weet hoe hij een praatje kan aanknopen. “Nee, ik heb helemaal geen leuke openingszinnen. Misschien is dat de reden dat ik nog alleen ben?” De presentator vervolgt dat hij niet verder komt dan ‘Hey’ of ‘Hi’.

Tip

Holly Mae is al vier jaar happily in love met acteur Soy Kroon. De actrice leerde haar vriend kennen tijdens een auditie. Viktor neemt zich dan ook voor om hier een voorbeeld aan te nemen. “Ik zal deze tip meenemen: audities gaan doen”, grapt de presentator.

Aangezien Holly Mae en Soy al jaren samen gelukkig zijn, is de presentatrice klaar voor de volgende stap in hun relatie. Zo liet ze eerder al aan Story weten dat ze hoopt met Soy te trouwen. “Het is niet zo dat ik ieder moment verwacht dat hij op zijn knieën gaat, maar ik ga er wel vanuit dat we op een dag samen trouwen.”

Mocht Soy niet met een marriage proposal komen, dan neemt Holly Mae het heft in eigen handen. “Ik ben feministisch genoeg om hem te vragen." Toch hoopt ze dat Soy degene is die onverwachts het aanzoek doet. "Op een moment dat ik het totaal niet zie aankomen en helemaal verrast zal zijn. Dat is toch mooi?!"

Misschien ook voor jou:
Holly Mae Brood doet boekje open over sexleven met Soy Kroon
Showbizz
  • Love Island After Sun
  • Love Island