Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink laat zich opnieuw uit over ruzie met Dave: 'Het gaat niet over één akkefietje'

Een verzoening tussen het tweetal blijft nog uit.

Donny Roelvink Dave

Het is al een lange tijd hommeles tussen broers Dave en Donny Roelvink. Hoewel vader Dries Roelvink onlangs enthousiast vertelde over een verzoening tussen de twee, blijkt hier niets van waar. Aan Shownieuws vertelt Donny er openhartig over.

Geen verzoening

Ongeveer twee weken geleden wist vader Dries aan Shownieuws te vertellen dat de ruzie tussen Dave en Donny uitgepraat zou worden. Helaas is hier tot op de dag van vandaag niets van waar. In een nieuwe podcastaflevering van Shownieuws vertelt Donny himself dat zijn vader dit soort dingen niet moet verkondigen, als het niet waar is.

"Mijn vader wil natuurlijk dat het zo snel mogelijk goed komt, maar er zijn gewoon bepaalde dingen die tijd nodig hebben. Als er dan van de buitenwereld ook zo'n enorme druk op ligt dat het goed komt tussen ons, dan maakt dat het niet makkelijker", legt Donny uit.

Volwassen leeftijd

Donny snapt dat zijn vader niets liever wil dan een verzoening tussen de twee. "Maar we zijn geen dertien en vijftien meer", lacht Donny. "We zijn gewoon volwassen jongens die dit zelf kunnen regelen." Zo laat Donny weten dat Dave hem onlangs heeft gebeld, aangezien zijn grote broer de ruzie bij wilde leggen.

"Dave heeft mij gebeld en zei: 'Zullen we binnenkort eindelijk eens gaan praten, want dit is nu al langer dan een jaar aan de gang.' Maar het is gewoon iets wat ik even moet laten bezinken. Je spreekt elkaar langer dan een jaar niet, dus dan is het niet met één gesprekje opgelost."

Donny geeft vervolgens aan dat het hem enorm diep zit. "Het is niet dat we elkaar haten of zo, maar sommige dingen zijn gewoon niet zo gemakkelijk op te lossen. Het gaat niet over één akkefietje, het gaat over iets wat al heel lang speelt. En dat heeft gewoon tijd nodig."

Misschien ook voor jou:
Aha: om déze reden liet Dave Roelvink zijn tanden geler maken
Showbizz
  • Shownieuws
  • BrunoPress