Aha: om déze reden liet Dave Roelvink zijn tanden geler maken

“Je raadt nooit wat ik ga doen.”

Dave Roelvink deelde gisteren in zijn Instagram Stories dat hij een bezoekje aan de tandarts bracht. Enne, hij ging niet naar de tandarts voor een controle of om een gaatje op te laten vullen. De dj liet zijn tanden namelijk geler maken. “Dit is too much”, vertelde de influencer over zijn – toen nog – hagelwitte tanden.

Tandarts

Het moge duidelijk zijn: Dave was niet meer blij met zijn superwitte tanden. Zo liet de dj gisteren weten dat hij onderweg was naar de tandarts om hier wat aan te laten doen.

“Je raadt nooit wat ik ga doen. Ik ga gelere tanden nemen”, vertelt Dave enthousiast. “Ik ben de eerste BN’er die naar de tandarts gaat om z’n tanden geler te maken.” Dave laat vervolgens zijn nog hagelwitte tanden zien. “Nee, dit is niks jongens. Dit is too much.”

Jazzlyn

Gelukkig hoefde Dave niet alleen naar de tandarts. Zijn vriendin Jazzlyn ging met hem mee om hem te steunen.

Dave en Jazzlyn zijn elkaars jeugdliefde en gaven hun liefde afgelopen zomer opnieuw een kans. De lovebirds zijn helemaal gelukkig met elkaar en hebben onlangs een grote stap in hun relatie gezet. Zo deelde de dj eind november dat Jazzlyn bij hem is ingetrokken.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws