Dries Roelvink geeft update over ruzie Dave en Donny

Begraven de twee binnenkort dan de strijdbijl?

Het boterde de afgelopen maanden niet bepaald tussen Dave en Donny Roelvink. Het lijkt er echter op dat de twee binnenkort weer door één deur kunnen. Zo deelt vader Dries Roelvink met Shownieuws dat de twee weer contact hebben.

Om tafel

Volgens Shownieuws belde Dave zijn jongere broer om te vertellen dat hij graag een keer wil praten. Naar verluidt zou Donny hebben geantwoord dat hij niet meteen op dit voorstel in kon gaan. Hij wilde namelijk eerst tijd maken om een aantal dingen op een rijtje te zetten.

Dries meldt dat de twee volgende week met elkaar in gesprek gaan. De vader van de twee zal niet bij dit gesprek aanschuiven. Hij vindt dat zijn zoons het samen moeten uitzoeken.

Hommeles

Dave en Donny zijn al een paar maanden niet on speaking terms. Waarom de heren in de clinch liggen is niet bekend. “Het is een lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet”, vertelde Donny aan Weekend.

Ook Dave wilde niet aan de grote klok hangen waar de ruzie over gaat. “Het is niet dat ik hem al een jaar niet gezien heb… Ik vind wel dat je onenigheid gewoon binnen de familie moet houden, dus dat doen wij ook”, deelde de dj hierover met Shownieuws. To be continued…

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws