doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dries Roelvink geeft update over ruzie Dave en Donny

Zien: Donny Roelvink onherkenbaar met totaal andere coupe

De Roelvink-telg weet zijn volgers te verrassen met een nieuwe look.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Donny Roelvink

Nu de kappers hun deuren weer hebben geopend, kunnen we eindelijk afscheid nemen van onze coronacoupe. Ook voor Donny Roelvink was het eindelijk weer tijd voor een bezoekje aan de kapper. Aan zijn volgers vroeg hij voor welke coupe hij moest gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lange lokken

"Welke wordt het? 1,2 of 3?", vraagt Donny aan zijn volgers op Instagram. Op de eerste foto zien we de spierbundel met prachtige lange lokken. Hoewel we Donny bijna niet herkennen, kunnen we maar één ding zeggen. Looking good, Donny!

Op de tweede foto verschijnt de Roelvink-telg met een flinke baard en op de derde foto heeft zijn baard plaatsgemaakt voor een strak snorretje. Enne, aangezien je het ons toch vraagt Donny, wij kiezen voor de eerste look.

Positieve reacties

Uit de reacties onder zijn post blijkt dat een groot aantal volgers enthousiast is over de lange manen van Donny. Een kritische volger weet zelfs te vertellen: "Foto één, want dat millimeter haar kan echt niet meer." Oops.

Veel lijkt Donny zich er niet van aan te trekken, aangezien uit zijn Instagram Stories blijkt dat hij nog steeds met een strakke coupe door het leven gaat. Wél laat hij op Instagram Stories zien dat zijn baard flink aan het groeien is. Oftewel: foto nummer twee it is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');