Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes sluit relatie met deze influencer niet uit

Hint de zanger op een nieuwe liefde?

André Hazes

Het nieuws over de breuk van André Hazes en Monique Westenberg is hoogstwaarschijnlijk niemand ontgaan. Om te voorkomen dat er onjuiste geruchten de ronde doen, laat André via Instagram van zich horen. En hiermee lijkt de zanger op een nieuwe liefde te hinten.

Uit elkaar

Ondanks het feit dat André afgelopen december zijn Monique ten huwelijk vroeg en de twee een aantal weken geleden nog genoten van een zonnige vakantie op Bonaire is de relatie tussen het tweetal plotseling finito.

Het management van de zanger bracht gisteren naar buiten dat er de afgelopen tijd meer spanningen waren tussen het tweetal. "Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan", klonk het statement. Ook André himself reageerde: "Het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn."

Een duidelijk statement dat vervolgens ook flink wat geruchten aanwakkerde. Want is het echt André zijn keuze geweest om de relatie te verbreken? En wat ging hieraan vooraf? Daarover laat de zanger zich uit in een nieuwe post op Instagram. "Ik wil het volgende over mijn relatiebreuk met Monique zeggen", begint de zanger.

Reden breuk

André doet vervolgens een boekje open over de reden van de breuk. "Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is."

Volgens de zanger is de bom echt gebarsten tijdens hun vakantie op Bonaire. "Ik heb op dag drie aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan."

Steun bij influencer

Naar eigen zeggen heeft André tijdens zijn ups and downs in de afgelopen jaren altijd veel contact gehad met de familie Van Soelen. "Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap."

Maar of het bij een vriendschap blijft? Dat sluit de zanger niet uit. "Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

Monique heeft tot op heden nog niet gereageerd op de berichten van André. Wel liet ze in een emotionele post op Instagram weten dat de zanger haar met een gebroken hart heeft achtergelaten. "André heeft er wederom voor gekozen om bij zijn gezin weg te gaan", begon Monique. "Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken."

Misschien ook voor jou:
André Hazes en verloofde Monique Westenberg definitief uit elkaar
Showbizz
  • Shownieuws
  • BrunoPress