doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

André Hazes en verloofde Monique Westenberg definitief uit elkaar

Rachel Hazes reageert op relatiebreuk André: ‘Er is een last van zijn schouders gevallen’

Rachel deelt ook dat ze stiekem contact had met André.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rachel Hazes

De relatiebreuk van André Hazes en Monique Westenberg blijft de gemoederen bezighouden. De breuk is ook Rachel Hazes niet ontgaan. In Story vertelt Rachel meer over de breuk tussen haar zoon en voormalige schoondochter én onthult ze dat ze stiekem contact had met André.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jonge hond

Hoewel de breuk tussen André en Monique voor showbizzland als een donderslag bij heldere hemel kwam, was Rachel niet verbaasd dat haar zoon een punt achter de relatie had gezet. “Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging”, vertelt ze in een openhartig gesprek met weekblad Story.

“André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen. Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is. Ik zie aan alles dat er een last van zijn schouders is gevallen. Die last van in een rol geperst worden die hem niet past.”

Rachel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze geen goede verstandhouding met haar schoondochter had. Toch betekent dit niet dat Rachel blij is dat de twee uit elkaar zijn. "Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon", verklaart ze.

Contact

Ook laat Rachel zich uit over de 'ruzie' tussen haar en André. Volgens haar is er nooit sprake geweest van onenigheid tussen haar en haar zoon. Sterker nog, ze had gewoon contact met André. "Gelukkig hebben André en ik al die tijd contact gehouden, al moest dat stiekem. Monique mocht dat niet te weten komen."

"Als André had opgetreden, hadden wij urenlange gesprekken, tot diep in de nacht. Het was zijn enige mogelijkheid om zijn verhaal te doen bij mij." Rachel vervolgt dat haar hart altijd voor André bleef kloppen. "En dat geldt ook voor Roxeanne, ook al hebben we geen contact. Wat er ook gebeurt, ik blijf altijd haar moeder!"

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');