Bridget Maasland reageert op breuk André Hazes en Monique Westenberg

De presentatrice laat zich kort uit over de breuk van haar ex.

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is finito. Het is niet de eerste keer dat het koppel uit elkaar gaat, en dat is ook Bridget Maasland niet ontgaan. Veel woorden wil ze er niet aan vuilmaken, maar toch reageert Bridget kort op de breuk van haar ex-vriend.

Korte reactie

De breuk tussen het tweetal is het gesprek van de dag, zo bleek ook tijdens de uitzending van RTL Boulevard gisteravond. De relatiebreuk werd uitvoerig besproken. Zo kwamen de reacties van onder anderen André, Monique en moeder Rachel Hazes aan bod.

Uiteraard werd ook aan Bridget een verklaring gevraagd. Over de breuk wilde zij echter niet veel loslaten. “Ze wil er niet te veel over kwijt”, stelde presentator Aran Bade. “Maar ze is hier geen partij in en denkt vooral aan kleine Dré.”

Bridget en André

Vlak na een eerdere breuk tussen André en Monique waren André en Bridget dolgelukkig met elkaar. Er kwam aan deze kortstondige romance echter al gauw een eind. André keerde terug naar Monique en hij vroeg haar afgelopen december zelfs ten huwelijk.

Waar André gisterochtend de relatiebreuk tussen hem en Monique bevestigde, liet hij later op de dag al weten dat hij het erg goed kan vinden met de stunning influencer Sarah van Soelen. Meer dan een vriendschap zit er momenteel niet in. Maar de zanger sluit daarnaast ook niets uit.

“Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, liet André in een bericht op Instagram weten.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws