Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes weer herenigd met zoontje na breuk met Monique Westenberg

De twee hebben elkaar weer in de armen kunnen sluiten.

André Hazes zoontje

Nadat André Hazes zijn spullen pakte en het huis van Monique Westenberg en zoontje Dré Jr. verliet, kreeg hij geen contact meer met de twee. De zanger sprak afgelopen week nog met RTL Boulevard over het feit dat hij zijn zoontje graag weer wilde zien, en inmiddels is dat gelukt.

Relatiebreuk

Monique en André besloten afgelopen week een punt achter hun relatie te zetten. Het tweetal vertrok kortgeleden nog samen voor een vakantie naar het zonnige Bonaire, maar hier barste volgens de zanger de bom. Eenmaal terug in Nederland verliet André huis en haard en kreeg hij sindsdien geen contact meer met zijn zoontje.

De zanger vertelde in RTL Boulevard al dat hem dit enorm veel pijn deed. Dat hij geen contact meer kon krijgen met zijn ex-vriendin Monique vond de zanger naar eigen zeggen wel logisch. "Maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien", vertelde hij.

Herenigd

Op Instagram Stories deelde André gistermiddag een video waarin hij eindelijk weer met zijn zoontje aan de keukentafel zat. De twee waren gezellig samen aan het kleien.

Of Monique en André inmiddels weer on speaking terms zijn is op dit moment nog niet duidelijk. De zanger verblijft naar eigen zeggen momenteel in het huis van influencer Sarah van Soelen en lijkt hier goed op z'n plek te zitten. Meer dan een vriendschap tussen André en Sarah zit er op dit moment nog niet in. Maarre, de zanger sluit niets uit voor de toekomst...

Misschien ook voor jou:
André Hazes en verloofde Monique Westenberg definitief uit elkaar
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram