Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jaydi klapt uit de school: 'Sonny appte al maanden met andere meiden'

"Hij ging altijd op stap zonder mij en was vijf dagen in de week weg."

Jaydi

Temptations Jaydi en Ricky zijn nog lang niet uit de spotlights verdwenen. Onlangs schoven ze aan bij Fawry Not Sawry in zijn YouTube-programma Realitycheck om een paar juicy vragen te beantwoorden. Zo kwam natuurlijk ook Jaydi's spraakmakende relatie met Sonny ter sprake...

Bijzondere uitspraken

Jaydi en Sonny hadden drie jaar een relatie toen ze aan Temptation Island: Love or Leave meededen. De twee waren nog maar net van elkaar gescheiden en we hoorden Sonny al dingen zeggen als dat hij "de hele tafel wilde proeven" en dat hij "de honderd aan wilde tikken". Hij had zijn pijlen al snel gericht op singles Evie en Rosanne. "Ik kan jullie wel verliefd op me laten worden", zei hij in een van de eerste afleveringen tegen hen.

Toen Jaydi deze beelden zag, was ze allesbehalve onder de indruk. Ze besloot dan ook niet veel later dat hun relatie officially over was en liet dit weten in een videoboodschap. Dit kwam hard binnen bij Sonny, en dat liet-ie weten ook. Zo vond hij het ongelooflijk dat "drie jaar hulp in één week wordt weggegooid" en noemde hij Jaydi zijn "levensproject". Een gelijkwaardige relatie? Dat leek het niet bepaald te zijn...

Vreemdgaan

Zo bevestigt ook Jaydi aan Fawry Not Sawry. Op de vraag hoe de relatie tussen haar en Sonny voor Temptation was, antwoordt ze stellig: "Het was niet een heel goede relatie." Zo vertelt ze dat ze constant ruzie hadden en dat Sonny eigenlijk een vrijgezellenleventje leidde. "Hij ging altijd op stap zonder mij en was vijf dagen in de week weg", onthult de beauty.

Of Sonny in die tijd een misstap heeft begaan? "Ik heb wel verschillende berichten gekregen van vrouwen dat ik heb gezien dat hij al maanden met hun aan het appen is. Dus ook toen ik nog met hem samen was", verklapt Jaydi. "Maar ik kan niet voor de volle honderd procent zeggen dat-ie echt is vreemdgegaan."

Gelijkwaardige relatie

Ook heeft Jaydi het een en ander te zeggen over Sonny's bijzondere uitspraken. Zo vond Sonny dat hij Jaydi moest helpen ontplooien en dat zij zijwieltjes nodig had, herhaalt Fawry Not Sawry nog maar eens. "Hij heeft een trappetje in de put voor mij gezet en ik heb drie jaar hulp weggegooid in één week", voegt Jaydi daar nog aan toe. "Ik vond het best wel heftig", verklapt ze nu. "Natuurlijk help je elkaar in een relatie en wil je elkaar beter maken, maar bij dit soort dingen dacht ik echt: oh my god, Sonny, wat zeg jij allemaal?"

"Ik weet dat-ie het ergens ook echt meende", weet Jaydi te vertellen. Ze gelooft dan ook niets van zijn excuses over zijn uitspraken. "In Nederland zei hij dit soort dingen ook tegen mij. Zo van: 'Je mag blij zijn dat ik er ben, want anders was je misschien met niemand geweest.'"

Jaydi is dan ook hartstikke blij dat ze inmiddels een gelijkwaardige relatie heeft met Ricky. "Wij levelen heel goed met elkaar", vertelt ze. Ricky is het hier helemaal mee eens. "Ik neem jou gewoon overal mee naartoe, omdat ik trots op jou ben en dat ik met jou ben. Sonny deed dat niet, die wilde altijd overal alleen naartoe", weet hij te vertellen. "Dat was wel even wennen voor mij", aldus Jaydi.

Misschien ook voor jou:
Temptations Sonny over Jaydi: 'Ik wil haar nooit meer zien'
Showbizz
  • YouTube (Rumag TV)
  • Fotograaf: Tom Cornelissen
  • YouTube (Rumag TV)