Temptations Sonny reageert op zijn veelbesproken uitspraken

De realityster blikt terug.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Sonny Lorenzo wist met zijn hilarische uitspraken regelmatig de tongen los te maken bij kijkers van Temptation Island: Love or Leave. De realityster ging zelfs zó viral met zijn teksten, dat er hele memes ontstonden. Inmiddels is Sonny terug in Nederland en reageert hij op zijn omstreden uitspraken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Afspraken

In Temptation Love Therapy blikt Sonny terug op zijn heftige Temptation-avontuur. Volgens hem is het namelijk nogal onterecht dat heel het internet alleen kritiek op hem had en niet op zijn ex Jaydi. "Ik en Jaydi hadden een aantal afspraken en daar heeft ze zich niet aan gehouden. Maar we hadden ook afspraken over mijn grove humor en daar heb ik mij ook niet aan gehouden", legt hij uit.

Uitspraken

Uitspraken zoals 'de honderd aantikken' en 'van de hele tafel proeven', had hij naar eigen zeggen dan ook beter niet kunnen roepen. "Dat slaat natuurlijk nergens op."

Echter heeft Sonny ook een verklaring voor de omstreden uitspraken. Zo vertelt hij dat hij in gesprek was met Gregory, en vrouwen vergeleek met fruit. "Als je alle soorten fruit op tafel legt en je neemt alleen een hap banaan, dan kun je niet met zekerheid zeggen dat dat het lekkerste fruit is. Dus ik zeg in mijn enthousiasme: 'Ik wil de hele tafel proeven.' We waren best aangeschoten in dat busje (...) en dan krijg je een beetje kleedkamerpraat."

Spijt

Ook de uitspraak 'de honderd aantikken' kan Sonny uitleggen. "Ik ben van mening dat je je eerst moet oriënteren in het leven en meerdere partners moet hebben gehad, om te weten wie jouw droomvrouw is", legt hij uit. "Dus ik heb er een nulletje achter geplakt." Iets wat hij beter niet had kunnen zeggen.

"Dat had ik niet zo moeten zeggen, dat zijn eigenlijk meer geintjes. Achteraf heb ik spijt van mijn woordkeuzes en de dingen die ik heb verteld. Maar ik heb liever spijt van mijn woordkeuzes, dan van mijn daden", aldus Sonny.

En het woord 'levensproject'? "Hoe verzin je het?!" blikt Sonny terug. "Verkeerd verwoord, maar verkeerde intenties? Nee."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');