Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

7 wijsheden van Temptations Sonny uit aflevering 7

"Jaydi is mijn levensproject."

Sonny wijsheden

Yessss, de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave staat op Videoland. We willen niet te veel spoilen, maar één ding is duidelijk. De relatie tussen Jaydi en Sonny is officialy over. Enne, dat leverde flink wat bijzondere wijsheden van Sonny op. Wij zetten ze voor je op een rij:

Sonny's wijsheden

1. "Jaydi is mijn levensproject", een levensproject dat dan nu toch voorbij is?

2. "Ik zie hoe moeilijk Jaydi zich herpakt als ze in een hele diepe put valt, dus ik laat haar af en toe zeker vallen, maar ik zet wel een trappetje in de put." Je kunt veel zeggen van Sonny's uitspraken, maar dit is toch wel lief.

3. "Ik dacht dat ik emotioneel gezien al onder de grond zat, maar nu lig ik écht onder de grond", aldus Sonny nadat Jaydi de breuk heeft bevestigd in een videoboodschap. Arme Sonny.

4. "Als je hoog in je emotie zit, dan moet je reageren zoals de natuur. Als een schildpad paniek of angst kent, dan trekt hij zich terug in zijn schild", wist Sonny te vertellen nadat hij de groep wegstuurde uit de fijnste chillplek van de villa.

5. "Ik ga zo meteen goed genieten van mijn fame in Nederland." Pas op hoor, single Sonny is coming!

6. "Ik kan nu heel veel vrouwen tegelijkertijd happy maken." Again, single Sonny is on his way.

7. "Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest. Zij heeft nu de keuze gemaakt om zonder zijwieltjes te fietsen. Nu gaan we kijken hoe snel ze op haar bek gaat." Oei. Zal Ricky dan vanaf nu Jaydi's zijwieltjes worden? Wij denken dat Jaydi ook wel zonder die extra ondersteuning kan fietsen. Maar goed, we zullen zien.

Sonny reageert op kritiek

Eind november verschenen de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Sonny wist met zijn opmerkelijke woorden al meteen de tongen los te maken. Zo konden sommige kijkers de uitspraken van de deelnemer niet bepaald waarderen. Zij vonden dat hij zijn vriendin nogal voor schut zette.

Volgens Sonny zit de vork zo niet in de steel. “Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt”, deelde hij onlangs in zijn Instagram Stories. Naar eigen zeggen praat hij veel en probeert hij regelmatig een grapje te maken, en daar borduren producers volgens hem dan ook graag op verder.

“Wanneer wij iets zeggen wat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord", gaat hij verder. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien 100/200 woorden geknipt/geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd.” Aha, is dat ook weer duidelijk.

Misschien ook voor jou:
4 wijsheden van Temptations Sonny uit aflevering vier
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave
  • RTL