Wauw: Temptations Gulcin meet zichzelf een compleet nieuwe look aan

Temptations Sonny over Jaydi: 'Ik wil haar nooit meer zien'

Aiii...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave is Sonny niet in de koude kleren gaan zitten. Zijn relatie met Jaydi kwam ten einde, aangezien zij haar hart verloor aan Ricky. Of Sonny en Jaydi elkaar nog spreken of zien? Daar lijkt het niet op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Spullen ingepakt

Sonny verliet het zonnige Italië eerder dan Jaydi. De relatie tussen het tweetal was voorbij, dus Sonny moest ervoor zorgen dat de spullen van Jaydi ingepakt werden. Jaydi woonde immers nog bij Sonny. In een nieuwe YouTube-video van Lotte van Leeuwen deelt Sonny hoe dit precies is gegaan.

"Mijn moeder had al wat kleding van Jaydi ingepakt, want ik had daar zelf best wel moeite mee", begint Sonny. "Toen Jaydi eenmaal bij mij thuiskwam was ze best wel boos. Zij dacht dat ik blij was, omdat onze relatie voorbij was (...) Jaydi heeft nooit gezien dat het mij echt kapot heeft gemaakt."

Geen contact

Het contact tussen de twee verliep na Temptation Island dan ook allesbehalve soepel. "Ik volg haar niet meer (op Instagram, red.) en we hebben ook geen contact. Ik hoef haar nooit meer te zien, en ik wil haar ook nooit meer zien. Ze hoeft ook nooit meer voor mijn deur te staan."

Naar eigen zeggen vindt Sonny het jammer dat Jaydi het nooit voor hem heeft opgenomen. "Ik heb de mooiste herinneringen van mijn leven met Jaydi gemaakt, vooral tijdens onze wereldreis. Ik had daarom eigenlijk wel van Jaydi verwacht dat ze het voor me op zou nemen, wanneer ze ziet dat ik zo verkeerd ben neergezet in het programma", gaat hij verder. "Ze had eigenlijk wel een keer op haar social media mogen zeggen: dit is niet hoe Sonny is. Andersom had ik dat wel voor haar gedaan." Aiii...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');