Nooo: Ellen Pompeo hint op een einde van Grey’s Anatomy

Het volgende seizoen zou zo maar eens het laatste kunnen zijn.

Lees ook

Al ruim vijftien jaar kunnen we genieten van alle liefdesperikelen en ziekenhuisdrama's in Grey's Anatomy. Stiekem hopen we daar nog vijftien jaar bij aan te kunnen plakken, maar dat lijkt er niet in te zitten. In een interview lijkt Ellen Pompeo namelijk te hinten dat de populaire ziekenhuisserie bijna ten einde komt.

Einde Grey’s Anatomy

We willen er nog even niet aan denken: het einde van Grey's Anatomy. Maar als we Meredith Grey herself, aka Ellen Pompeo, mogen geloven, is dat einde dichterbij dan ooit. In een interview vraagt CBS News-correspondent Tracy Smith aan Ellen of ze momenteel op zoek is naar een andere serie of film om aan te werken.

“Kan ik niet zeggen”, antwoordt Ellen lachend. “We hebben het eerlijk gezegd nog niet besloten. We zijn het allemaal nog aan het uitzoeken”, laat ze weten. Hierop vraagt Tracy of ze aan het uitzoeken zijn of Grey's stopt of doorgaat, waarop de actrice laat weten dat ze een einde voor de ziekenhuisserie aan het bedenken zijn. Noooo

Toekomstplannen

“Ja, we zijn aan het bedenken wat voor verhaal we willen vertellen”, gaat Ellen verder. “Om zo'n iconische serie te beëindigen, weet je, hoe doe je dat? Ik wil zeker weten dat we recht doen aan dit personage, de serie en de fans. Ik wil zeker weten dat we het goed doen.”

Aiii… Na zeventien seizoenen Gey's Anatomy lijkt het einde dus écht nabij. Ondertussen is Ellen alvast aan het nadenken wat ze in de toekomst gaat doen, nu ze straks niet meer head of general surgery is. “Toen ik 35 jaar oud was, voelde het alsof ik in een doos zat”, vertelt de actrice, die altijd geassocieerd werd met de ziekenhuisserie. “Nu ik 50 jaar ben, wil ik nooit meer op die manier naar mezelf kijken. Met de leeftijd komt ook wijsheid.”

“Hoe ik de toekomst zie?”, gaat de beauty verder. “Nou, ik kan alles doen wat ik wil. Of juist helemaal niets!” Dat is één ding wat zeker is: she earned it!

Bron: CBS News | Beeld: Grey’s Anatomy, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook