Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze oude bekende duikt weer op in Grey’s Anatomy

En nee, you're not McDreaming!

Grey's Anatomy

Kijkers van Grey’s Anatomy in Amerika werden gisteravond aangenaam verrast. Niemand minder dan Patrick Dempsey – die de rol van Derek Sheperd also known as McDreamy speelde – was te zien in de derde aflevering van het zeventiende seizoen van de show.

Pas op: spoilers!

Extra bijzonder

Seizoen zeventien van Grey’s Anatomy staat in het teken van het coronavirus. In een interview met Deadline deelt showrunner Krista Vernoff dat ze de aflevering van gisteravond – die aan het zorgpersoneel is opgedragen – extra speciaal wilde maken.

Derek Shepherd dook dan ook op in een droom van zijn grote liefde Meredith Grey (Ellen Pompeo). Krista liet weten dat het een behoorlijke uitdaging was om de serie te filmen door de vele coronamaatregelen die gelden. Scènes met veel verschillende acteurs worden daardoor apart gefilmd.

De droomscène tussen Derek en Meredith hebben Ellen en Patrick luckily wel samen op kunnen nemen.

Laatste seizoen

Vermoedelijk is seizoen zeventien het laatste seizoen van de ziekenhuisserie. “We weten niet wanneer de show echt stopt. Maar het zou zomaar eens dit jaar kunnen zijn”, vertelde Ellen onlangs aan Variety.

Het besluit ligt grotendeels in Ellens handen, want bedenker Shonda Rhimes verkondigde eerder al dat de show zou stoppen als 'Meredith' ook op zou stappen. Kijkers zullen daarom binnenkort afscheid moeten nemen van de populaire ziekenhuisshow.

“Het is geen makkelijke beslissing. We bieden veel mensen werk en we hebben een enorm platform. Daar ben ik dankbaar voor”, gaat Ellen verder. Gelukkig voor de fans is er nog een sprankje hoop: “Ik weet niet zeker of dit echt het laatste jaar is.” Fingers crossed!

Misschien ook voor jou:
Oh no: deze acteur verlaat Grey's Anatomy
Showbizz
  • BrunoPress, Facebook
  • YouTube