Keert deze ster weer terug bij Grey's Anatomy?

Goed nieuws voor Grey's Anatomy-fans

Dit is nu al het beste nieuws van de dag.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grey's Anatomy

Al ruim vijftien jaar kunnen we geen genoeg krijgen van Grey's Anatomy. De medische drama scènes, de liefdesperikelen van Meredith Grey en natuurlijk alle knappe artsen: we love it. Binnenkort kunnen we nóg meer genieten van onze favo serie. Er is namelijk een speciaal boek over Grey's Anatomy in de maak.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Speciaal boek

Sinds alle seizoenen vorige maand op Videoland verschenen, hebben wij de afgelopen tijd niet veel anders gedaan dan Grey's Anatomy gekeken. Enne, dan heb je flink wat te bingen. Er staan maar liefst zestien seizoenen voor je klaar. Hopelijk komt daar binnenkort het zeventiende seizoen bij, wat momenteel in de Verenigde Staten wordt uitgezonden.

Maar er is meer spannends om naar uit te kijken. Er komt namelijk een speciaal boek over de populaire ziekenhuisserie: How to Save a Life. In dit boek kun je meer dan tachtig interviews met de cast en crew lezen, inclusief juicy verhalen van achter de schermen. Niet alleen de huidige cast zal aan het woord komen, ook ex-acteurs zullen alle ins and outs van Grey's Anatomy onthullen.

Kijkje achter de schermen

Het boek gaat in op het bescheiden begin van de serie, van het eerste script van Shonda Rhimes tot de ingewikkelde relaties, hartverscheurende vertrekken en bijzondere gaststerren. “Grey’s Anatomy blijft tot op vandaag de populairste serie op televisie, maar wat er achter de schermen gebeurde, is even interessant als wat de kijkers wekelijks te zien krijgen. Ik kan niet wachten om samen met alle fans terug in de tijd te gaan om zo een aantal hoogtepunten uit de reeks te herbeleven”, aldus auteur van het boek Lynette Rice.

In het boek leer je onder andere waarom de serie zo'n groot succes is geworden, vertelt Rice. Ook doet ze een boekje open over het vertrek van enkele favoriete acteurs (why McDreamy en Alex Karev?). Ook zo benieuwd naar het boek? Dan moet je nog éventjes geduld hebben. How to Save a Life komt uit in september 2021.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');