Maak kennis met Grazia’s nieuwste columniste: Yolanthe Cabau

Welkom terug, Yolanthe!

Lees ook

Maak kennis met Grazia’s nieuwste columniste: Yolanthe Cabau. De presentatrice stopte een paar jaar geleden met haar column in Grazia, maar ze is terug! Binnenkort zal ze dan ook opnieuw een kijkje in haar leven geven.

Cover girl

Ze lanceert haar eigen lifestyle-app en platform, ze is vanaf 2 april te zien in de Netflix-film Just Say Yes én ze is Grazia’s nieuwste columniste! Yolanthe is terug, en zowel fysiek als mentaal sterker dan ooit.

In de nieuwste Grazia – waar ze ook nog eens de cover van siert – vertelt de presentatrice over haar nieuwe platform, haar scheiding én dat we elkaar moeten empoweren. “We hoeven elkaar niet omlaag te praten, de bedoeling is juist dat we elkaar omhoog moeten helpen.”

Steunen

“Vooral veel vrouwen hebben er een handje van om elkaar soms lelijk te behandelen.” De actrice vindt dan ook dat we elkaar juist moeten steunen en het ons soms niet te moeilijk moeten maken. “Mannen zijn wat dat betreft wat simpeler, wij maken het nodeloos ingewikkeld door elkaar de maat te nemen. Als we dat nou eens loslaten, en alleen nog maar thumbs up uitdelen, dan kunnen we elkaar sterker maken.” Hear, hear!

Vanaf Grazia nummer 4 zal Yolanthe in haar column een inkijkje geven in haar leven. We can’t wait!

Beeld: Fotografie: Feriet Tunc | Styling: Brigitte Kramer | Visagie: Melek Dolgun| Haar: Michela De Simone voor Moroccainoil, Lanza en Kevin Murphy

Laatste nieuws

Zie ook