Zien: Xess Xava lijkt wel heel veel op Yolanthe als baby 

Yolanthe Cabau deelt groot nieuws: ‘Ik wil vrouwen inspireren’

De presentatrice mag het grote nieuws eindelijk delen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau heeft gisteren leuk nieuws bekendgemaakt. De presentatrice laat op Instagram enthousiast weten dat ze haar eigen platform heeft gelanceerd. Met Cabau Lifestyle wil ze vrouwen helpen met het vinden van hun eigen innerlijke kracht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Cabau Lifestyle

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk kan delen aan welk geheim project ik zo lang heb gewerkt: Cabau Lifestyle”, begint de actrice haar bericht op Instagram. “Het is een platform waarmee ik vrouwen wil inspireren om hun inner strength te vinden.”

Op Cabau Lifestyle zal Yolanthe "haar geheimen en complete levensstijl" met haar bezoekers delen. “Elke maand deel ik iets nieuws over voeding, recepten, sportkleding, begeleidende meditatie, workout videos, beautyproducten, yoga en accessoires.”

Supervrouwen

Yolanthe wil met haar platform vrouwen vooral meegeven hoe sterk ze zijn. “Voor mij zijn alle vrouwen supervrouwen. Maar we onderschatten onze kracht en unieke potenties vaak.” Yolanthe wil haar volgers dan ook aanmoedigen om hun innerlijke glow vrij te laten en de moed te vinden om hun angsten los te laten.

“We verdienen het allemaal om gelukkig te zijn en volledig te bloeien. Net als bloemen zijn we uniek en mooi op onze eigen manier." Yolanthe kijkt er dan ook naar uit om al haar tips en tricks met haar volgers te delen. "Laat ons bloeien en samen deze geweldige reis maken!”

Op Cabau Lifestyle kun je nu al de eerste artikelen vinden. Wij nemen meteen een kijkje!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');