De verdrietige reden waarom Temptations Liyah niet haar echte naam gebruikt 

Temptations Liyah geeft haar ongezouten mening over Karina en Darryl

Liyah neemt absoluut geen blad voor de mond.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Liyah

Temptation Island: Love or Leave was een bijzondere ervaring voor Liyah. Ze vond een connectie bij Gregory, maar zag vervolgens hoe zijn hart in een miljoen stukjes werd gebroken door zijn vriendin Karina – die in vrouwenvilla de charmes van single Darryl niet kon weerstaan. In Temptation Love Therapy neemt Liyah geen blad voor de mond over de 'smash' tussen Karina en Darryl.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Drastisch besluit

De afgelopen afleveringen van Temptation Island: Love or Leave hebben wij met open mond gekeken. Want even serieus, wát is er allemaal gebeurd? Kevin flipte volledig omdat Eva hem in een videoboodschap bij zijn naam noemde, Karina heeft het uitgemaakt met Greg, waarop hij met iemand ánders dan Liyah zoende. Ook nam Greg tijdens zijn dream date met Liyah een drastisch besluit: hij besloot een enorme Tasmanian Devil over zijn tattoo voor Karina te laten zetten.

Een overhaast besluit, vond Liyah. Zo vertelt ze aan Gwen van Poorten in Temptation Love Therapy: "Greg en Karina hadden natuurlijk als afspraak om nog geen knopen door te hakken en te wachten tot ze elkaar in het echt hadden gesproken. Greg hield daar nog aan vast, Karina natuurlijk niet meer. Dus op een gegeven moment was het voor hem ook wel klaar en besloot hij de tatoeage voor Karina te verwijderen", vertelt ze. "Maar ik had liever dat hij dat nog niet daar had gedaan."

Mening over Karina en Darryl

Waar Liyah het in de mannenvilla erg goed met Greg kon vinden, vond zijn vriendin Karina aan de andere kant van het eiland die klik bij de knappe Darryl. Een klik die tijdens de dream date zelfs bezegeld werd met enkele steamy geluiden.

Toch is Liyah niet zo onder de indruk van de letterlijke en figuurlijke 'smash' tussen Karina en Darryl. Ze neemt dan ook geen blad voor de mond over de twee. "Ik heb geen enkel moment naar ze gekeken en gedacht: dit is echt serieus. Nee, echt absoluut niet." Dat zijn duidelijke woorden.

Vervolgens vraagt Gwen aan Liyah of ze denkt dat Karina er hetzelfde instaat als Darryl. "Ze hebben natuurlijk sex op die dream date, dat moet toch iets betekenen?", verduidelijkt ze haar vraag. Liyah denkt daar iets anders over: "Ik denk dat Darryl na twee weken gewoon de pijpleidingen moest doorspoelen. Naar mijn idee stond Karina daar wel anders in." Ai...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');