Eva onthult of ze spijt heeft van deelname aan Temptation Island: Love or Leave

Temptations Tyra reageert op zoen met Gregory

Aiii…
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tyra

Temptation Island: Love or Leave gaat zeker niet voor elke deelnemer over rozen. Zo was onlangs te zien dat Gregory in tranen was, nadat Karina hun relatie beëindigde. Enne, in de nieuwste aflevering is te zien dat Gregory afleiding zoekt bij een van de singles. Alleen niet bij Liyah

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zoenen

In de nieuwste aflevering van Temptation wordt Gregory zoenend gespot met Tyra! Aflevering twaalf brengt nu al veel teweeg op social media en dat is ook Tyra niet ontgaan. Zo reageert ze in haar Instagram Stories – die Fawry not Sawry deelde – op de uitzending.

“Vanavond nieuwe Temptation Island-aflevering. Ik ga jullie eerlijk zeggen dat ik best zenuwachtig ben voor deze aflevering. Dit is namelijk de aflevering waar ik de meeste stress voor had. But we wil see.”

Dronken

In haar volgende story vertelt Tyra waarom ze het spannend vindt dat aflevering twaalf nu op Videoland te zien is. “Zoals jullie konden zien was ik erg dronken, die avond dat ik met Greg zoende. Omdat het de laatste avond was, had ik besloten om me niet in te houden met de alcohol.”

Ook deelt Tyra dat ze tot aflevering twaalf bijna niet te zien was in het programma. “Ik vind het wel jammer dat dit letterlijk het enige is wat je van me ziet in Temptation. Er is ook maar een klein gedeelte van de hele avond uitgezonden.”

Bovendien heeft ze nog een boodschap voor haar followers. “En uiteraard zijn uitspraken als ‘broertje’, etc. als jokes bedoeld. Dat moeten jullie niet serieus nemen.” Hmmm…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');