Jaydi onthult of ze een intieme nacht had met Ricky op Temptation Island

Temptations Gregory neemt drastisch besluit

"Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk", legt hij uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gregory Temptation

De relatie tussen Gregory en Karina lijkt tijdens Temptation Island: Love or Leave officieel voorbij te zijn. Nadat Karina het uitmaakte via een videoboodschap besloot Gregory een drastisch besluit te nemen. En dit heeft alles te maken met de tattoo op zijn buik.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Naam getatoeëerd

Gregory bezegelde zijn liefde voor Karina een tijd geleden met een tattoo op zijn buik. Met sierlijke letters stond de naam van zijn grote liefde op zijn lichaam geschreven. Iets waar de Temptation-deelnemer inmiddels flink spijt van leek te hebben.

"Ik moet voor mezelf kiezen en je laten gaan", waren de woorden van Karina in haar videoboodschap tijdens de vorige aflevering. Waar Gregory na het zien van de video de boel bijna kort en klein sloeg, besluit hij in de nieuwste aflevering naar een tattooshop te gaan om de naam van zijn ex-vriendin te verwijderen.

Nieuw hoofdstuk

Samen met zijn connectie Liyah bezocht Gregory de tatoeëerder. "Ik ga er iets overheen laten zetten. Ik wil het zo snel mogelijk achter me laten", begint hij. Naar eigen zeggen wil hij deze beslissing zelf maken, aangezien Karina volgens Gregory ook zonder overleg een beslissing heeft gemaakt.

"Ik had niet gedacht dat ik dit ooit uit mijn leven moest wissen", horen we Gregory zeggen. "Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Dit is de eerste stap." Maarre, dat nieuwe hoofdstuk van Gregory ziet er behoorlijk anders uit dan we hadden verwacht...

Benieuwd? Je ziet het in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Vanaf nú te zien op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');