Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaydi onthult of ze een intieme nacht had met Ricky op Temptation Island

Aha!

Jaydi

Overal op Temptation Island: Love or Leave hangen camera’s; niets gebeurt onopgemerkt. Even stiekem met je connectie tussen de lakens duiken zit er dus niet in. Jaydi weet daar alles van. Zij en Ricky delen het bed op Temptation, maar is er ook meer gebeurd?

Samen slapen

Jaydi en Ricky kunnen tijdens Temptation Island niet meer om hun connectie heen en besloten tijdens hun deelname aan het programma al snel samen te slapen. Maar is er ook sprake geweest van een beetje love making?

“Ik weet dat het zo lijkt”, lacht Jaydi als ze met host Gwen van Poorten in Temptation Love Therapy praat over het programma. “Maar ik had zoiets van: mijn broertjes en zusjes kijken, mijn moeder, mijn vader. Ik ga dat gewoon niet doen. Dat vind ik niet oké.”

Toch geeft Jaydi toe dat het soms wel moeilijk is om je in te houden als je helemaal gek op iemand bent. “Natuurlijk is het wel lastig”, vervolgt ze. “Je bent elkaar toch een beetje aan het teasen, maar ik heb gezegd: dat gaan we gewoon niet doen.”

Dit is hem

Of Jaydi en Ricky ook in Nederland nog samenzijn is nog maar de vraag. Het lijkt er echter wel op dat de lovebirds nu een heus stelletje zijn. Zo sprak Jaydi in Love Therapy al vol lof over Ricky en hun tijd in Italië.

“Hij gaf aan: ik wil het liefst dat het in Nederland gaat werken en ik kijk ernaar uit je voor te stellen aan mijn ouders. Toen dacht ik: dit is hem!”, vertelt de beauty enthousiast. Kunnen we hieruit opmaken dat de twee nog steeds samen zijn? Wordt vervolgd…

Misschien ook voor jou:
Temptations Jaydi over haatreacties Sonny: 'Ik vind het zielig voor hem'
Showbizz
  • Temptation Love Therapy
  • Temptation Island: Love or Leave