Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bas Smit geniet van hilarische imitatie van Nicolette van Dam en zichzelf in De TV Kantine

Het stel heeft smakelijk gelachen om de persiflages.

Bas Smit geniet van hilarische imitatie van Nicolette van Dam en zichzelf in De TV Kantine

We zitten momenteel in een strenge lockdown, dus we zoeken ons vertier maar op voor de buis. Gisteren hadden kijkers een goede tv-avond, want de persiflages van Nicolette van Dam en Bas Smit in De TV Kantine waren hilarisch.

Op date

Gisteren kropen Elise Schaap en Carlo Boszhard in de huid van Nicolette en hubby Bas. De twee bezochten een restaurant om hun twaalfjarig samenzijn te vieren en dat zorgde voor hilariteit.

Uiteraard gingen De TV Kantine's Nicolette en Bas niet zomaar naar een eettentje. Nee, de twee bezochten het First Dates-restaurant en het koppel werd daar warm ontvangen door gastheer Serio (aan Everon Jackson Hooi de schone taak om hem te imiteren).

Hilarisch

Kijkers waren erg gecharmeerd van het tafereel. Veel complimenten gingen opnieuw naar actrice Elise, die maar wát goed is in persiflages. En ook tijdens deze editie verraste de Undercover-actrice kijkers weer met haar kunnen.

De échte Bas en Nicolette hebben ook smakelijk naar de aflevering gekeken. In zijn Stories op Instagram laat de zelfbenoemde ‘De man van’ weten dat hij erg genoten heeft van de aflevering. Zo hoor je de goedlachse luid op de achtergrond bulderen. Bovendien vond hij Carlo's optreden 'identiek'.

Showbizz
  • Instagram
  • BrunoPress