Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

First Dates-barman Victor doet boekje open over nieuwe liefde

De knappe barman is na een paar maanden alweer van de markt.

Victor Abeln

Love is in the air! Laatst ging er al een gerucht dat Victor Abeln na een paar maanden als vrijgezel alweer van de markt af zou zijn. Dat vrolijke liefdesnieuws bevestigt de knappe barman van First Dates nu ook zelf.

Nieuwe liefde

Eind augustus maakte Victor bekend dat hij en zijn vriendin na een relatie van drie jaar uit elkaar zijn gegaan. "Mijn ex en ik hebben veel met elkaar meegemaakt, ook omdat zij MS kreeg. Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar", vertelde hij destijds in Veronica Superguide.

Na een paar maanden lijkt het vrijgezelle bestaan alweer voorbij te zijn voor de knappe barman. "Ik heb een heel leuke dame leren kennen, nog geen anderhalve maand geleden", onthult Victor aan Shownieuws. "Ik heb haar ontmoet tussen een begrafenis en een bruiloft in", vertelt hij over hun bijzondere timing.

Samen op vakantie

De vonk sprong meteen over en Victor en zijn nieuwe liefde lieten er dan ook geen gras over groeien. Toen Victor op vakantie ging, besloot zij hem gezellig op te zoeken. "Ik ging naar Curaçao en zij kwam later ook. We kenden elkaar net zo'n twee weken en toen zaten we gezellig samen op Curaçao", aldus de barman.

Is er inmiddels al sprake van een officiële relatie? Daarvoor is het nog wat te vroeg, zo laat Victor weten. "Maar we gaan er echt vol voor met z'n tweeën. We zijn elkaar nog aan het leren kennen." Of wij de dame in kwestie ook ergens van kunnen kennen? "Nee, het is helemaal geen bekende Nederlander en dat hoeft ze ook helemaal niet te worden", aldus Victor. Duidelijk!

Misschien ook voor jou:
Oh no: slecht nieuws voor First Dates-fans
Showbizz
  • Annemieke van der Togt, BNN VARA