Nicolette van Dam en Bas Smit beleven horrornacht

Lief: Nicolette van Dam zet postbodes in het zonnetje

De presentatrice roept haar volgers op om hetzelfde te doen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nicolette van Dam

Voor bijna iedereen is het werk dit jaar flink veranderd. We werken thuis, hebben het extreem druk of moeten juist de winkel sluiten. Voor postbodes is dat niet anders. Zij hadden het dit jaar enorm druk, vooral tijdens de feestdagen. Nicolette van Dam besloot daarom een ode te brengen aan haar postbode: “Het is een kleine moeite.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Harder gewerkt dan ooit

“Even een shoutout naar alle postbodes!”, begint de actrice op haar Instagram Stories. Nicolette sluit het jaar nog even af met een goede daad. Alle postmannen- en vrouwen verdienen volgens haar wel wat extra aandacht aan het einde van dit gekke jaar. “Zij hebben dit jaar misschien wel harder dan ooit gewerkt met al die pakketjes.”

De presentatrice vermoedt dat postbodes in deze tijden niet altijd onder al te fijne omstandigheden hebben moeten werken. “Onze vaste postbode geeft onze pakketjes altijd af met een lach en een gezellig praatje”, gaat Nicolette verder. “Om hem te bedanken heb ik hem een fooitje gegeven.”

Kleine moeite

Nicolette roept andere mensen op om hetzelfde te doen. En dat hoeft volgens haar niet eens geld te kosten. “Maak een praatje”, stelt de actrice voor. “En als je iets kan missen, geef dan ook een fooitje aan jouw postbode. Kleine moeite, groot gebaar!”

Bekijk het eerbetoon van Nicolette *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');