Monique Westenberg deelt emotioneel bericht over de leeftijd van André Hazes

De zanger mag vandaag 27 kaarsjes uitblazen.

André Hazes viert vandaag zijn 27e verjaardag. Op deze bijzondere dag nam verloofde Monique Westenberg de tijd om een emotioneel bericht te delen op Instagram.

“De club van 27”

Op Instagram zet Monique haar jarige husband to be in het zonnetje. Naast een felicitatie met veel hartjes, vertelt ze ook een emotioneel verhaal.

“Je hebt altijd gezegd dat je bij de club van 27 zou horen. Die woorden maakten me altijd verdrietig. Het afgelopen jaar is er veel veranderd en spreek je zelfs uit dat je 100 jaar wil worden. Laten we daar maar voor gaan.”

Verbetering

Monique doelt met haar bericht op de club van 27-jarige celebrities die op deze leeftijd kwamen te overlijden. Onder anderen Amy Winehouse, Kurt Cobain en Jimi Hendrix behoren tot deze groep. Gelukkig gaat het op dit moment ontzettend goed met André.

De zanger liet onlangs nog weten dat hij een lange tijd leefde in een roes van katers en zijn thuissituatie helemaal overhooplag. Hij is naar eigen zeggen beter voor zichzelf gaan zorgen. “Ik ben fitter dan ooit en we zijn pas net begonnen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws