Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes deelt indrukwekkende transformatiefoto

De Hazes-telg was de afgelopen tijd vaak in de sportschool te vinden.

André Hazes

André Hazes heeft sinds de coronatijd zijn levensstijl volledig omgegooid. De zanger houdt zich aan een streng dieet – lees: spinazie en kip – en is bijna iedere dag in de sportschool te vinden. Op Instagram showt André zijn indrukwekkende transformatie.

Levensstijl

Op Instagram laat de zanger regelmatig weten dat hij druk bezig is met zijn lijf. Zo deelt de zanger om de haverklap foto's vanuit de sportschool. Ook liet André aan zijn volgers weten wat hij iedere dag eet om een afgetraind lichaam te krijgen.

De zanger vertelde onlangs in zijn Instagram Stories dat hij al maandenlang bijna iedere dag hetzelfde avondmaal naar binnen werkt. Namelijk 400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappelen.

Transformatie

Dat dit strakke regime z'n vruchten afwerpt is in ieder geval duidelijk. Op Instagram showt André een before en after foto. "Tussen deze twee foto's zit precies een jaar. Een jaar waarin zoveel is gebeurd. Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergens het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde en zich geen gezond leven gunde", begint André.

De zanger laat weten dat hij voor een lange tijd leefde in een roes van katers en zijn thuissituatie helemaal overhooplag. Hij is naar eigen zeggen beter voor zichzelf gaan zorgen. "Ik ben fitter dan ooit en we zijn pas net begonnen." Goed bezig, André!

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: André Hazes zet zus Roxeanne voor schut op Instagram
Showbizz
  • BSR, Instagram